2017-12-11 06:54:52• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Legyen óvatos a flörtökkel

Napi horoszkóp december 11-re a 12 csillagjegy szülötteinek.
 

Kos: III. 21. - IV. 19. 
Ma mindenki siet, mindenki konkurál, a végeredmény pedig lehet, hogy a nagy semmi lesz. Ön próbáljon meg kimaradni az általános káoszból, és gondoljon arra, hogy szép időszak kezdődik az életében.
 

Bika: IV. 20. - V. 20.
Ami a mai találkozókat illeti, kicsit vissza kellene fognia magát, mert hiszékenyebb az átlagosnál, és lehet, elsietve kell döntenie. Az Uránusz fényszöge miatt mindenki, így ön is izgatottá, szétszórttá válik.
 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Hold a Mérleg jegyében áll. Mindenek előtt az a fontos, hogy tanuljon azoktól az emberektől, akik keresztezik az útját: minél nyitottabb, annál többet tud profitálni, tehát feltétlenül bele kellene mennie a beszélgetésekbe, vitákba. Most nem arról van szó, hogy kinek van igaza, hanem arról, hogy megismerje a különböző álláspontokat.


Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold a Mérleg jegyében áll. Az Ön számára ez a nap egyre érzelmesebb lesz. Mindent intenzívebben fog megélni. Fogadja a helyzeteket humorral, a Nap segíteni fog abban, hogy ne veszítse el az életkedvét.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
A Hold a Mérleg jegyében jár. Ez nem azt jelenti, hogy ölbe tett kézzel kellene ülnie, csupán a fontos megbeszéléseket halassza későbbre, és ne fogjon új feladatokhoz.
 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Kedvezőtlenül hatnak ma önre a bolygók. Most nem tanácsos semmihez hozzáfogni, ne írjon alá semmit, ne kössön megállapodásokat, ne kezdjen újra semmit!
 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Hold a Mérleg jegyében áll. Használja ki ezt a napot, főleg karrierjének építéséhez, vagy dolgozzon hosszú távú tervein. Itt az ideje új irányokat keresni, és a fejlődésre kellene összpontosítania. Vizsgálja át, hogy milyen akadályokon és ellenállásokon kell átjutnia, és hogyan tegye meg az első lépést.
 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Jupiter rengeteg lehetőséget és találkozást ígér önnek. Tartsa nyitva a szemét, mert valaki felkelti majd az érdeklődését, és ez nem feltétlenül szerelemi kapcsolat kell, hogy legyen. Egy barátság sokszor még a szerelemnél is többet jelenthet.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Az élete más irányba fordul, és megmutatja a napfényes oldalát. Ma biztosan kellemes találkozásokban lesz része.
 

Bak: XII. 22. - I. 19.
Ne törődjön azzal, hogy mások hogyan viselkednek, ön maradjon nyugodt. Óvakodjon a meggondolatlan pénzköltéstől! Nehéz feladatokat adnak önnek a csillagok, szerencse, hogy testileg és szellemileg is fitt, így briliáns megoldásokkal állhat elő.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Az ön döntésén múlik, hogy milyen nap lesz a mai. Előfordulhat, hogy untatni kezdi a megállapodott kapcsolatok monotóniája, és hajszolni kezdi a szabadságot, az izgalmakat, szinte bármi áron… Legyen óvatos a flörtökkel!


Halak: II. 19. - III. 20.
Ma nagyon fontos, hogy maradjon a realitás talaján, ragaszkodjon az igazsághoz és a tényekhez. Különösen akkor legyen kritikus, ha valaki el akar adni önnek valamit.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: